Având în vedere situaţia actuală a educaţiei din România, asociaţiile reprezentative ale elevilor revendică: Garantarea unui număr minim de zile de şcoală.

Începerea anului şcolar 2021-2022 pe 1 septembrie.

În acest sens, reprezentanţii AEM se vor afla la Oficiul Poştal Nr.1 de pe Bulevardul Traian 1 pentru a depune vineri, 9 aprilie a.c., începând cu ora 10:00, un colet care va ajunge la Administraţia Prezidenţială.

Menţionăm că în acest timp colegii din cadrul Asociaţiei Elevilor din Constanţa, Asociaţiei Elevilor din Bacău, Asociaţiei Elevilor din Mureş şi Asociaţiei Vâlcene a Elevilor vor depune un colet având acelaşi conţinut, iar Asociaţia Elevilor din Bucureşti şi Ilfov se va afla în faţa Administraţiei pentru a depune pachetul.

Cristina Miculaiciuc, preşedinte AEM