Acţiune caritabilă cu ocazia prezentării volumului omagial dedicat Episcopului Florentin Crihălmeanu

Asociaţia Cardinal Iuliu Hossu mulţumeşte tuturor celor care au contribuit la acţiunea de colectare de fonduri cu scop social-caritabil, desfăşurată în zilele de 19 şi 21 martie a.c., cu ocazia prezentării volumului omagial Episcopul Florentin - Un purtător de lumină (Editura Viaţa Creştină):

- Credincioşilor greco-catolici participanţi la Sfintele Liturghii: Capela "Sf. Iosif" din Piaţa Cipariu; Catedrala "Schimbarea la Faţă"; Mănăstirea Surorilor Maicii Domnului; Mănăstirea "Sf. Macrina" a Surorilor Ordinului Sf. Vasile cel Mare.
- Donatorilor individuali: Elena şi Iuliu Hossu, Mihaela şi Ion-Andrei Gherasim, Mihaela Dobrescu, Rodica Hossu, Simona Hossu, Sanda Hossu, Andrei Hossu, fam. Milchiş.
- Autorilor: Ovidiu Ghitta, Ruxandra Cesereanu, Adrian Popescu, Alin Tat, Iuliu Hossu, Nicolae Mărgineanu, Giuseppe Munarini, Eugenia Sarvari, Ion-Andrei Gherasim, Ion Pop, Lucian Turcu, Tudor Dunca, George Cipăianu, Gelu Hossu.

Spre veşnica pomenire a Preasfinţiei Sale Florentin!

Gelu Hossu
Preşedintele Asociaţiei Cardinal Iuliu Hossu