Organizaţia PNL Maramureş îl susţine pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului

Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal Maramureş a votat, în şedinţa de vineri, 05.03.2021, decizia de susţinere a candidaturii lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului.

Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a supus dezbaterii acest subiect în cadrul şedinţei BPJ, iar liberalii maramureşeni au votat ca organizaţia să îl susţină pe Ludovic Orban pentru un nou mandat în fruntea partidului.

Decizia a fost argumentată cu rezultatele electorale foarte bune ale partidului obţinute în mandatul lui Ludovic Orban şi cu gestionarea crizei COVID-19, cea mai dificilă perioadă prin care a trecut România în ultimii 30 de ani.

Biroul de presă

PNL Maramureş