Târgul din weekend are loc cu ocazia Zilei Femeii

Târgul producătorilor şi meşterilor locali va fi reorganizat luna aceasta în weekendul 6-7 martie, de această dată cu accent pe Ziua Internaţională a Femeii - 8 martie.

"Pentru prima dată vom creşte numărul de participanţi la 51 de mese: am creat standuri noi, pe care le vom monta pentru prima dată. Din 2020 am introdus necesitatea de a licita pentru locuri, pe de o parte pentru a împiedica pe cineva să rezerve o masă pentru tot anul, astfel încât niciun alt furnizor să nu aibă loc şi, pe de altă parte, pentru a creşte calitatea şi capacitatea târgului. Cu tarabele pe care tocmai le-am completat, putem găzdui semnificativ mai mulţi furnizori, ceea ce poate fi considerat clar un succes", a explicat directorul TEGA, Mathe Laszlo.

Cele 51 de spaţii nu includ cei 4 producători de kurtoskalacs şi nici cortul Liceului Tehnologic "Puskas Tivadar". În acesta din urmă, sunt prezentate sectoarele educaţiei profesionale ale şcolii, de data aceasta în domeniile horticulturii şi zootehnicii (creşterea animalelor), împreună cu companiile care contribuie, de asemenea, la educaţia practică în cadrul şcolii.

Pe măsură ce se apropie Ziua Femeii, va avea loc şi un târg de flori de primăvară, la care participă de data aceasta 10 cultivatori de flori: cu toate acestea, pe lângă flori pentru doamne, târgul va oferi şi o oportunitate de a procura flori pentru sezonul cald.

TEGA S.A.
Biroul de presă