Primăria Capitalei a publicat în consultare, în SEAP, caietele de sarcini aferente execuţiei a 4 tronsoane, cu un total de 40 kilometri de conductă, din reţeaua de termoficare a Bucureştiului.

Primarul General, Nicuşor Dan: "Am demarat ieri procedurile legale pentru reabilitarea a 40 de kilometri de conductă din reţeaua de termoficare a Capitalei. Aceştia se adaugă tronsonului de 13 kilometri pe care Compania Energetica a început lucrările la începutul lunii. Aşteptăm propunerile companiilor de pe piaţă până la data de 8 martie, iar imediat după, vom începe procedura efectivă de achiziţie".

Concret, este vorba de tronsoanele CB 4 - CO5 (cu o lungime de 8 kilometri, cod MC1013812), CM 43 - CO 2 (cu o lungime de 9 kilometri, cod MC1013811), C 15/20 - CS 12 (cu o lungime de 11 kilometri, acelaşi cod MC1013811) şi CM 11- CP3 - CV5/4 (cu o lungime de 12 kilometri, cod MC1013810).

Pentru mai multe detalii puteţi accesa link-ul de mai jos:

Direcţia de Presă