Lucrări la reţeaua de canalizare de pe strada Podului. Şoferii sunt rugaţi să acorde atenţie sporită în trafic

Timp de două luni de zile, printr-un contract derulat cu firma BIT DAR CONS SRL, Apă Canal Sibiu va înlocui reţeaua principală de canalizare menajeră DN 300 pe strada Podului, pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu străzile Pinului şi Smârdan, segment ce măsoară aproximativ 500 ml. De asemenea, va fi executată racordarea la noua reţea a imobilelor de pe acest tronson de stradă.

Pe fondul desfăşurării lucrărilor de reabilitare a reţelei de canalizare , Apă Canal Sibiu SA roagă toţi participanţii la trafic să respecte restricţiile de viteză şi indicatoarele de avertizare montate în zonă si recomandă acestora, ca pe perioada lucrărilor, să evite zona afectată, având în vedere întreruperile de circulaţie ce au loc de luni până sâmbătă , între orele 08.00 - 17.00.

Apă Canal SA Sibiu îşi cere scuze participanţilor la trafic cât şi locuitorilor din zona afectată pentru disconfortul generat de lucrări, la finalul cărora infrastructura de canalizare va putea funcţiona la parametrii optimi.

Director general,
Ing. Vasile Maier