Primăria Municipiului Ploieşti a continuat, astăzi, Programul "Curăţenie generală" în zonele: cartier Mihai Bravu, strada Cornăţel, Centrul Civic, perimetrul pârâului Dâmbu, Sala Sporturilor, strada Găgeni, strada Andrei Mureşanu, strada Marin Mehedinţeanu, strada Democraţiei, Intrarea Clubului, strada Traian, strada Nicolae Titulescu.

La activităţile din cursul acestei zile au fost angrenaţi peste 300 de salariaţi ai operatorului de salubritate, ai S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L, precum şi persoane care beneficiază de venitul minim garantat.

Străzile, aleile, parcările, locurile de joacă şi spaţiile verzi din zonele menţionate au fost curăţate de gunoaie şi igienizate. De asemenea, s-a strâns vegetaţia uscată şi s-a efectuat mentenanţă spaţiilor verzi şi a locurilor de agrement

Reamintim că, primarul Andrei Liviu Volosevici a solicitat reprezentanţilor instituţiilor locale de ordine publică să intensifice activitatea de patrulare în cartiere, în vederea depistării şi sancţionării cetăţenilor care aruncă ilegal deşeuri pe domeniul public.

Totodată, municipalitatea ploieşteană invită cetăţenii să susţină acţiunile de curăţenie şi de îngrijire şi să răspundă într-un mod pozitiv, printr-un efort comun de menţinere a curăţeniei, aşa încât Ploieştiul să redevină un oraş curat şi primitor.

"Ne întoarcem la normalitate.
Facem curăţenie.
Fiţi responsabili!