BUNURI ÎN VALOARE DE ZECI DE MILIOANE DE LEI, GĂSITE ÎN DEPOZITUL ECONOMAT SECTOR 5 SRL DIN JILAVA

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU, a efectuat miercuri, 13.01.2020, o vizită de lucru pe teren, în urma căreia a descoperit alte bunuri în valoare de zeci de milioane de lei depozitate de Economat Sector 5 SRL, într-un spaţiu din Jilava.

Zeci de mii de cutii de arhivare, mii de pachete de şerveţele umede, mii de role de şerveţele, sute de paleţi cu baxuri de hârtie A4 şi A3, produse de papetărie, sute de stickuri de memorie, 3.900 de tablete, mii de kilograme de săpun lichid, sute de combinezoane, mii de pachete cu măşti şi mănuşi, 179 de pachete cu pixuri Montegrappa, agende şi bomboane franţuzeşti expirate, sunt unele dintre bunurile ce se află în depozitul Economat Sector 5 SRL.

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU, a solicitat consilierului local, Constantin-Vladimir Naciu, reprezentant al Consiliului Local Sector 5 în AGA, directorului interimar al Economat Sector 5, Gabriel Creţu şi directorul Direcţiei de Control, Bogdan Dragomirescu ca până în data de 28 ianuarie să fie gata un raport pentru a-l prezenta în faţa Consiliului Local la şedinţa ce va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Primăriei.

Pentru a nu risipi banul public, edilul Sectorului 5 a anunţat că Primăria nu va mai cumpăra produse care se regăsesc în depozitele Economat SRL, ci fiecare Direcţie va face solicitare cu necesarul către societate, pentru a folosi bunurile deja existente.

"E mult de muncă, e mult de săpat, dar nu ne speriem. Împreună o scoatem la capăt. Cetăţenii Sectorului 5 pot afla adevărul direct de la sursă", a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU.