Numirea domnului Mihai Bordeanu la conducerea Dacia înseamnă recunoaşterea calităţilor top managementului autohton

Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali Argeş salută numirea domnului Mihai Bordeanu în funcţia de Managing Director Dacia Brand South Eastern Europe, poziţie pe care a preluat-o de la 1 ianuarie şi în funcţia de Country Head România a companiei, pe care o va prelua de la 1 februarie 2021.

Conform grupului de automobile, schimbările din top managementul companiei au venit în urma organizării Groupe Renault în jurul mărcilor sale, grupate în patru unităţi de business: Renault, Dacia & Lada, Alpine şi New Mobility, iar Christophe Dridi, cel care a coordonat până la începutul acestui an activitatea Automobile Dacia şi Group Renault România a preluat responsabilitatea perimetrului industrial din România, Rusia şi Maroc, în funcţia de VP Global Access Industry şi VP Industry Dacia şi Lada.

"Salutăm decizia Grupului Renault de a numi în această funcţie un român, cu atât mai mult cu cât numirea domnului Mihai Bordeanu nu a fost întâmplătoare, ea având la bază calităţile, pregătirea şi competenţele domniei sale în industria auto. Partidul Naţional Liberal, prin politicile sale, sprijină mediul de afaceri şi va continua să implementeze toate acele proiecte de infrastructură care vor ajuta dezvoltarea mediului de business", a declarat preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu.

"Din partea Clubului Oamenilor de Afaceri Argeş îi urăm succes domnului Mihai Bordeanu în noul proiect de management şi îl asigurăm de întreaga noastră consideraţie", a declarat preşedintele interimar COAL Argeş, Cătălin Andrei.

Scopul COAL Argeş este să construiască o punte de comunicare eficientă între mediul de afaceri şi factorul politic judeţean şi naţional, să susţină brandurile şi investiţiile companiilor locale, să atragă noi investitori în judeţ şi să menţină actualii investitori, să apere interesele legitime şi reputaţia oamenilor de afaceri argeşeni şi să promoveze proiecte pentru dezvoltarea Argeşului.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeş