COD PORTOCALIU: 24-01-2021 ora 13 Intre 24 ianuarie, ora 22:00 – 25 ianuarie, ora 10:00 se va semnala intensificări susținute ale vântului, viscol puternic, vizibilitate redusă COD GALBEN: 24-01-2021 ora 12 Intre 12:00 si 14:00 se va semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Bacău, Județul Neamţ; COD GALBEN: 24-01-2021 ora 11 Intre 11:00 si 14:00 se va semnala - intensificari temporare ale vântului, cu rafale de 55 - 65 km/h in Județul Tulcea;

Programul municipalităţii ploieştene "Curăţenie generală" s-a desfăşurat, astăzi, în următoarele zone: strada Gh. Grigore Cantacuzino, Şoseaua Vestului, complex Nord, strada Porumbiţei, Centrul Civic.

Străzile, aleile, parcările, locurile de joacă şi spaţiile verzi din zonele menţionate au fost curăţate de gunoaie şi igienizate.

Lucrători ai S.C. Rosal Grup S.A. şi ai S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. au lucrat în schimburi pe toată perioada zilei. În sprijin le-au venit şi zeci de ploieşteni, beneficiari ai venitului minim garantat, aflaţi în evidenţa administraţiei locale.

Echipele de muncitori au măturat manual şi mecanizat partea carosabilă a străzilor, trotuarele, parcările şi zonele de agrement.

De asemenea, s-au efectuat servicii de curăţare mecanizată a arterelor de circulaţie, platformelor pentru depozitarea deşeurilor, dar şi a staţiilor operatorului de transport urban. Mizeria strânsă în timpul activităţilor a fost colectată şi depozitată corespunzător.

Totodată, profitând de vremea bună, reprezentanţii S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. au desfăşurat şi activităţi de plantare material dendrologic în grădinile publice şi parcuri.

Programul "Curăţenie generală" desfăşurat de municipalitatea ploieşteană va continua.

"Ne întoarcem la normalitate. Facem curăţenie. Fiţi responsabili!

Păstraţi curăţenia!" - primar Andrei Liviu Volosevici

DIRECŢIA COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE