COD PORTOCALIU: 24-01-2021 ora 13 Intre 24 ianuarie, ora 22:00 – 25 ianuarie, ora 10:00 se va semnala intensificări susținute ale vântului, viscol puternic, vizibilitate redusă COD GALBEN: 24-01-2021 ora 12 Intre 12:00 si 14:00 se va semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Bacău, Județul Neamţ; COD GALBEN: 24-01-2021 ora 11 Intre 11:00 si 14:00 se va semnala - intensificari temporare ale vântului, cu rafale de 55 - 65 km/h in Județul Tulcea;

GUVERNUL ROMÂNIEI

INFORMAŢIE DE PRESĂ privind actele normative adoptate sau de care Guvernul a luat act în şedinţa din 13 ianuarie 2021

I. PROIECTE ÎN ANALIZĂ

1. PROIECT DE LEGE privind stabilirea măsurilor de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie