COD GALBEN: 21-01-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 90 km/h in Județul Cluj; COD GALBEN: 21-01-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 90-100 km/h. in Județul Suceava, Județul Neamţ; COD GALBEN: 21-01-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului in Județul Covasna, Județul Harghita;

Comunicat de presă - Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti anunţă încheierea unui acord oficial cu Asociaţia Steliştilor 1947 (AS 47) în calitate de sponsor al echipei de fotbal. Astfel, până la finalul acestui sezon competiţional, jucătorii echipei vor beneficia de suportul AS 47 pentru atingerea obiectivelor sportive de performanţă în competiţia oficială.

AS 47 îşi doreşte implicarea în susţinerea sportului de înaltă performanţă la CSA Steaua Bucureşti, devenind partenerul echipei de fotbal din cadrul clubului şi un suporter valoros, dedicat pasiunii pentru sport.

Asociaţia Steliştilor 1947 (AS47) este e o organizaţie non-profit ce funcţionează 100% pe bază de voluntariat. Misiunea AS47 este de a susţine clubul Steaua în drumul spre marea performanţă, oferind o voce oficială tuturor suporterilor stelişti din ţară şi din străinătate. AS47 a susţinut clubul, fiind partener în sezonul 2017 - 2018.

CSA Steaua Bucureşti este cel mai titrat club din istoria sportului românesc, fiind singura grupare sportivă din România care deţine recordul pentru cele mai multe titluri naţionale la fotbal (21 titluri de campioni naţionali şi 20 cupe ale României) precum şi cea mai importantă performanţă la nivel de club din toate timpurile - Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei.

Palmaresul echipei de fotbal s-a conturat într-unul de excepţie, cu contribuţii esenţiale la calificarea echipelor naţionale de-a lungul timpului.

În prezent, CSA Steaua Bucureşti are ca obiectiv principal promovarea în Liga 2, competiţie organizată sub egida Federaţiei Române de Fotbal.

Clubul Sportiv al Armatei 'Steaua Bucureşti'

Biroul Relaţii Publice