COD GALBEN: 27-11-2020 Intre 07:00 si 09:00 se va semnala local, ceață care va determina scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Constanta; COD GALBEN: 27-11-2020 Intre 05:00 si 10:00 se va semnala local ceață care va determina scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Prahova, Județul Buzău, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Dâmboviţa, Județul Teleorman; COD GALBEN: 27-11-2020 Intre 05:00 si 10:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Maramureş, Județul Cluj, Județul Sălaj, Județul Satu Mare, Județul Bistriţa-Năsăud; COD GALBEN: 27-11-2020 Intre 05:00 si 10:00 se va semnala Local ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Olt, Județul Dolj, Județul Mehedinţi; COD GALBEN: 27-11-2020 Intre 05:00 si 10:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m. in Județul Bacău, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Vrancea, Județul Vaslui; COD GALBEN: 27-11-2020 Intre 05:00 si 09:00 se va semnala local ceață care va determina scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Alba, Județul Covasna, Județul Braşov, Județul Mureş, Județul Harghita, Județul Sibiu; COD GALBEN: 27-11-2020 Intre 05:00 si 09:00 se va semnala local, ceață care va determina scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Tulcea; COD GALBEN: 27-11-2020 Intre 05:00 si 10:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Caraş-Severin, Județul Arad, Județul Bihor, Județul Timiş, Județul Hunedoara;

PNL Bucureşti
22.11.2020

SCRISOAREA DESCHISĂ A ORGANIZAŢIEI PNL BUCUREŞTI CĂTRE PREŞEDINTELE PSD, MARCEL CIOLACU

Domnule Ciolacu,

Am observat că aţi prins glas în ultima vreme şi credeţi că minciunile tradiţionale ale PSD vor acoperi 4 ani de mizerie şi abuz produse de partidul pe care îl conduceţi. Îi acuzaţi pe Preşedintele României şi Guvernul României că încearcă să facă curat în urma dezastrului lăsat în urmă de cele trei Cabinete pe care le-aţi condus împreună cu Liviu Dragnea şi marionetele pe care le-aţi pus în fruntea Executivului.

Aţi făcut România de râs cu Viorica Dăncilă care nu ştia nici măcar numele omologilor cu care se întâlnea, iar Mihai Tudose şi-a abandonat oaspeţii înalţi din Japonia, după ce l-aţi mazilit. Aţi condus România cu iresponsabilitate, doar în folosul corupţilor şi grupurilor organizate de baroni roşii. Aţi distrus tot ce aţi atins, sănătatea, educaţia şi speranţele unei ţări întregi. Aţi scos în stradă sute de mii de români, care nu vă cereau decât un singur lucru: să nu fiţi mai presus de popor. Răspunsul? În 1990, PSD i-a maltratat şi ucis, în 2018, i-a bătut şi gazat pentru că nu vă împărtăşeau apetitul de justiţie servilă. În acest interval, aţi ţinut România în sărăcie şi aţi secătuit-o. I-aţi făcut pe români să-şi părăsească ţara, lăsând-o şi mai săracă. Nu cu mult timp în urmă, România, sub conducerea PSD, a fost aproape să fie izolată în Europa.

Partidul pe care îl conduceţi nu mai are dreptul moral de a conduce România. Nici acum, nici altă dată, până când nu veţi demonstra că sunteţi capabili să produceţi altceva decât jaf, sărăcie şi siluirea justiţiei. Nu există aceste semne.

Tot mai multe dovezi arată că liderul Caracatiţei din Bucureşti, dna Gabriela Firea, a cheltuit discreţionar şi extrem de bine direcţionat banii municipalităţii. Fostul viceprimar, Aurelian Bădulescu, rămas în Consiliul General al Capitalei, jigneşte şi otrăveşte spaţiul public, în continuare, fără să fie sancţionat în vreun fel. Iată că unul dintre candidaţii dumneavoastră, din noua Caracatiţă pentru Bucureşti, fostul primar al sectorului 1, este bănuit de grave fapte de corupţie. Caracatiţa este extinsă şi la alţi candidaţi PSD. Cheltuielile abuzive ale fostului primar de la Sectorul 5, Daniel Florea, şi el pe lista PSD la parlamentare, au fost sancţionate de Curtea de Conturi. Ne întrebăm cine mai rămâne pe lista PSD, până la alegeri?

Vă solicităm să vă cereţi scuze măcar pentru aceste nominalizări, să vă deziceţi oficial de candidaturile lor să faceţi în aşa fel încât aceste personaje să nu ajungă în Parlamentul României. Probabil veţi face apel la chestiuni formale şi juridice, dar adevărul este că vreţi să le daţi imunitate pentru a nu răspunde pentru faptele lor. Aşa cum faceţi pentru toţi, aşa cum sunteţi cu toţii. S-a văzut această politică deliberată şi în cazul Florin Iordache pe care l-aţi promovat şef al Consiliului Legislativ să avizeze legi, o ruşine mai mare nici nu se putea.

Sunteţi la fel de corupţi, aroganţi şi mincinoşi, la fel de lipsiţi de empatie şi dragoste de oameni, iar dumneavoastră, domnule Ciolacu, nu vă iubiţi decât clientela de partid, pe care o serviţi umil. Şi vreţi să o luaţi de la capăt cu aceleaşi marionete, puse şi în 2016 în fruntea Guvernului, cu aceeaşi Caracatiţă infracţională pe care bucureştenii tocmai au alungat-o la alegerile locale, din fruntea Primăriei. Un cinism roşu demn de supranumele partidului pe care îl conduceţi.

Din fericire, pentru ciuma roşie există un vaccin testat şi de care v-a fost întotdeauna teamă. Se numeşte vot. Aţi încercaţi să-l amânaţi cu uneltele pe care le-aţi plasat în diverse instituţii, dar nu aţi reuşit. Cum nu veţi reuşi nici pe 6 decembrie să faceţi uitat răul produs României şi Bucureştiului.

Pe 6 decembrie, e rândul bucureştenilor să vă bată. La vot.

Preşedintele Organizaţiei PNL Bucureşti,
Violeta Alexandru