Ceremonia de depunere a jurământului pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman

Astăzi, 28 octombrie 2020, plenul Consiliului Judeţean Teleorman a fost convocat în şedinţă publică în vederea constituirii noii componenţe a forului deliberativ judeţean, după alegerile locale din 27 septembrie. Preşedintele ales Adrian Ionuţ Gâdea şi 14 consilieri judeţeni ai PSD declaraţi aleşi în Consiliul Judeţean Teleorman, ale căror mandate au fost validate în condiţiile legii, au fost prezenţi la şedinţa privind ceremonia de constituire a Consiliului Judeţean Teleorman, organizată la sediul Consiliului Judeţean Teleorman, în sala de întruniri publice din cadrul Palatului administrativ al judeţului.

Au depus jurământul preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Ionuţ Adrian Gâdea şi 14 consilieri PSD, din cei 29 de consilieri judeţeni ale căror mandate au fost validate. Ceilalţi consilieri declaraţi aleşi ai Partidului Naţional Liberal au absentat de la şedinţă fără a preciza motivul neprezentării. Dacă jumătate plus unul dintre consilierii judeţeni vor fi validaţi şi vor depune jurământul în următoarea şedinţă, Consiliul Judeţean poate fi constituit. Şedinţa a fost prezidată de decanul de vârstă, consilierul judeţean Vlad Eugen Ovidiu, secondat de cei 2 consilieri judeţeni, mai tineri, Nicodim Mircea şi Pisică Mihai Adrian, aşa cum prevede Codul Administrativ.

Ceremonia s-a desfăşurat în prezenţa doamnei Voicu Nicoleta Marilena, subprefect al judeţului Teleorman.

Şedinţa a fost pregătită în condiţii de siguranţă, într-un format restrâns, cu respectarea strictă a măsurilor dispuse de autorităţi pentru prevenirea şi limitarea răspândirii infecţiei cu SARS CoV-2.

Lista consilierilor judeţeni ai Partidului Social Democrat care, astăzi, au depus jurământul:

1. Broşteanu Mioara Andreea

2. Cristescu Ionel Dănuţ