COD GALBEN: 28-11-2020 ora 18 Intre 18:30 si 20:00 se va semnala Ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m in Județul Olt, Județul Dolj, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 18 Intre 18:00 si 20:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Argeş, Județul Dâmboviţa; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 17 Intre 17:30 si 20:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Giurgiu, Județul Teleorman; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:20 si 20:00 se va semnala Ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m in Județul Olt; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:00 si 20:00 se va semnala local - ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Buzău, Județul Prahova, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Dâmboviţa, Județul Teleorman; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:00 si 20:00 se va semnala ceață care va determina scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea;

Consiliul Judeţean Sibiu şi-a ales vicepreşedinţii şi membrii comisiilor de specialitate

După ceremonia de constituire a Consiliului Judeţean Sibiu din data de 22.10.2020, astăzi, 27.10.2020 a avut loc prima şedinţă extraordinară.

Ordinea de zi a acesteia a cuprins două proiecte de hotărâre: alegerea celor doi vicepreşedinţi din rândul consilierilor judeţeni, precum şi componenţa celor 5 comisii de specialitate: comisia de buget - finanţe, strategii, dezvoltare economică şi cooperare cu mediul de afaceri, comisia pentru urbanism, amenajarea teritoriului, protecţia mediului şi turism, comisia pentru asistenţă socială, sănătate şi relaţia cu ONG-uri, comisia pentru cultură, învăţământ, culte, tineret şi sport, comisia juridică, administraţie publică locală şi ordine publică.

Nominalizarea celor doi vicepreşedinţi a fost făcută de consilierul judeţean (PNL) Ilie Troancă, iar cei prezenţi şi-au exprimat votul în mod secret, şi astfel, au fost aleşi în funcţia de vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Sibiu, Marcel Constantin Luca şi Vlad Vasiu.

"Astăzi, am votat alături de consilierii judeţeni şi am întregit echipa de lucru pentru următorii 4 ani. Am propus aceste două nume pentru că în Consiliul Judeţean Sibiu este nevoie de oamenii cu experienţă, precum şi de tineri cu o gândire inovativă, un suflu nou pentru administraţia judeţeană.

În echipă cu aparatul de specialitate al CJ Sibiu vom putea realiza proiectele deja demarate, precum Construirea Noului Spital Judeţean, Varianta Ocolitoare Sud Sibiu şi vom iniţia alte proiecte de care judeţul Sibiu are nevoie. Contăm pe implicarea fiecărui consilier judeţean pentru ca împreună să ne atingem obiectivele propuse", a declarat preşedinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Numirea noilor consilieri judeţeni în comisiile de specialitate s-a făcut de către fiecare formaţiune politică, având la bază pregătirea profesională şi domeniul în care aceştia îşi desfăşoară activitatea.

Din cele 5 comisii organizate în Consiliul Judeţean Sibiu, fac parte următorii consilieri:

- Comisia de buget - finanţe, strategii, dezvoltare economică şi cooperare cu mediul de afaceri: Grigore Popescu (preşedinte), Pavel Bichicean, Adrian Echert, Mircea Frăţilă (secretar), Marcel - Constantin Luca, Gheorghe Sterp- Vingărzan, Gabriel Tischer;

- Comisia pentru urbanism, amenajarea teritoriului, protecţia mediului şi turism: Ovidiu Spătari (preşedinte), Dan Cermonea Ruxandra Cibu-Deaconu, Mircea Mihai, Florin-Adrian Popa, Aurel Tiriba, Beatrice Ungar;

- Comisia pentru asistenţă socială, sănătate şi relaţia cu ONG-uri: Gheorghe Sorici (preşedinte) Alexandru Boboia (secretar), Nicolae Cernea, Dana Moraraş, Claudiu Mureşan, Paul Jurgen Porr, Marcela Răulea, , Bogdan Trif, Vlad Vasiu;

- Comisia pentru cultură, învăţământ, culte, tineret şi sport: Otilia Man (preşedinte) Maria - Valeria Isaicu (secretar), Christine Manta-Klemens, Anca Mălaiu, Maria-Simona Sima;

- Comisia juridică, administraţie publică locală şi ordine publică: Adrian Aldea (preşedinte), Laura Barac (secretar), Friedrich Gunesch, Ilie Troancă, Vlad Vasiu;

Întocmit,
Inspector,