COD GALBEN: 28-11-2020 ora 18 Intre 18:30 si 20:00 se va semnala Ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m in Județul Olt, Județul Dolj, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 18 Intre 18:00 si 20:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Argeş, Județul Dâmboviţa; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 17 Intre 17:30 si 20:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Giurgiu, Județul Teleorman; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:20 si 20:00 se va semnala Ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m in Județul Olt; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:00 si 20:00 se va semnala local - ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Buzău, Județul Prahova, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Dâmboviţa, Județul Teleorman; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:00 si 20:00 se va semnala ceață care va determina scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea;

27.10.2020

CNAIR a desemnat câştigătorul contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic necesare construcţiei Nodului Rutier Comarnic Nord

Luni, 26.10.2020, CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului "Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic pentru "Nod Rutier Comarnic Nord"".

Ofertantul desemnat câştigător este SC TPF INGINERIE SRL., cu preţul de 1.368.591,00 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 27 luni, din care: 3 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, 5 luni pentru realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC), Proiectului Tehnic de Execuţie (PTE) şi pentru servicii de asistenţă tehnică în pregătirea procdurilor de achiziţie a contractului de lucrări şi în obţinerea finanţării europene, 19 luni pentru servicii de asistenţă tehnică pe perioada execuţiei lucrărilor.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea tuturor contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Menţionăm că pentru celelalte două proceduri de achiziţie publică aferente realizării obiectivului de investiţie "Bucureşti - Braşov", repectiv: Proiectare şi execuţie "Autostrada Bucureşti - Braşov, km 0+000 - km 173+300, sector Comarnic - Predeal, sectiunea Comarnic km. 110+600 - km. 115+800" şi Completare /Revizuire Studiu de Fezabilitate, elaborare Proiect Tehnic, pentru ÂŤAutostrada Bucureşti - Braşov, tronson Ploieşti - BraşovÂť, termenele limită pentru primirea ofertelor au fost stabilite pentru data de 02.11.2020, ora 15:00, şi respectiv 09.11.2020, ora 15:00.

CNAIR S.A.