COD GALBEN: 28-11-2020 ora 17 Intre 17:30 si 20:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Giurgiu, Județul Teleorman; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:20 si 20:00 se va semnala Ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m in Județul Olt; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:00 si 20:00 se va semnala local - ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Buzău, Județul Prahova, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Dâmboviţa, Județul Teleorman; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:00 si 20:00 se va semnala ceață care va determina scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea;

Pe data de 26.10 2020, membrii Clubului Lions Sibiu Brukenthal au făcut o donaţie constând în lapte praf pentru Cantina Socială a Primăriei Sibiu, care le va distribui familiilor sărace din oraş. Cele 600 de cutii de alimente au fost furnizate de către clubul Lions Club Decan Bucureşti, în parteneriat cu Comisia pentru Hrană Lions.

Clubul Lions Sibiu Brukenthal face parte dintr-o Asociaţie fondată în 1879 de Melvin Jones (S.U.A.), care din 1920 a devenit internaţională, fiind reprezentată la momentul de faţă în 200 de ţări, cu mai mult de 45 000 cluburi în care activează peste 1 300 000 membri.

Principalele proiecte şi acţiuni ale clubului de voluntariat sunt:

* Înfiinţarea şi susţinerea Clasei de Nevăzători în cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr. 2;

* Susţinerea grădiniţelor din Metiş, Retiş şi Chirpăr (jud. Sibiu); dotare cu mobilier şi calculatoare, lucrări de renovare şi modernizare;

* Susţinerea Performanţei la Liceul de Artă Sibiu;

* Premiile "Învingătorii" - acordarea anuală a 3 premii unor persoane cu realizări deosebite în domeniile sport, artă şi social;

* Screening pentru depistarea diabetului zaharat, a glaucomului, depistarea şi diagnosticarea corecţiilor viciilor de refracţie la copiii de la grădiniţele din Metiş, Retiş şi Chirpăr, precum şi corectarea acestora (ochelari);

* "Luna mai pentru vedere" şi efectuarea de analize medicale la Căminul pentru Persoane Vârstnice, stabilirea diagnosticului şi a tratamentului afecţiunilor depistate

În ciuda restricţiilor impuse de pandemia de Coronavirus, asociaţia îşi continuă activităţile caritabile.