PNL Mehedinţi şi-a stabilit candidaţii la alegerile parlamentare

Membrii Comitetului Director Judeţean s-au reunit în şedinţă pentru a decide lista candidaţilor susţinuţi de echipa PNL Mehedinţi la alegerile parlamentare din luna decembrie. În urma votului,exprimat în unanimitate, candidaţii sunt:
SENAT:

1. Firu Stela (medic) - vicepreşedinte OFL

2. Cîrjan Daniel (jurist) - preşedintele PNL Drobeta Turnu Severin

3. Manţog Valeriu (inginer) - vicepreşedinte PNL Mehedinţi

4. Degeratu Silvius (IT&C) - coordonator departament Online PNL Mehedinţi

CAMERA DEPUTAŢILOR:

1. Popescu Virgil (inginer) - preşedintele PNL Mehedinţi

2. Mărculescu Dumitru (jurist) - secretar general PNL Mehedinţi

3. Udrişte Alin (economist) - Vicepreşedinte PNL Mehedinţi

4. Marcoci Alexandru (analist teritorial) - Vicepreşedinte TNL

5. Şurcă Daniela (Asistentă medicală) - Preşedinte OFL Mehedinţi

6. Ţigănele Marius (economist) - Vicepreşedinte TNL Mehedinţi

"Le mulţumesc colegilor din echipa PNL Mehedinţi pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat, din nou, pentru a deschide lista la Camera Deputaţilor. Este o onoare, dar, aşa cum bine ştim, şi o mare responsabilitate să reprezinţi interesele cetăţenilor în una dintre cele mai importante instituţii ale statului român. Îi am alături pe colegii mei, care au dovedit că sunt dedicaţi interesului public şi au avut o activitate intensă în promovarea proiectelor de interes pentru cetăţenii din judeţul Mehedinţi. Vreau să îi asigur pe mehedinţeni că vom continua să ne punem în slujba oamenilor şi a comunităţilor toată cunoaşterea, munca şi energia pentru a continua dezvoltarea judeţului nostru. Dezvoltăm România, dezvoltăm Mehedinţiul. Ne dorim să ne dezvoltăm mai mult, să nu mai fim un judeţ de la coadă. Pentru că judeţul nostru are un mare potenţial. Şi prin multe proiecte pe care le-am demarat sau pe care am de gând să le demarez, alături de echipa PNL Mehedinţi, am demonstrat că se poate, dacă îţi doreşti cu adevărat. Alături de mine am o echipă bine pregătită, aleşi locali care au demonstrat ce înseamnă administraţii liberale de succes, iar colegii care vor candida alături de mine pe lista PNL Mehedinţi sunt pregătiţi să îşi dedice toată energia, ca împreună, să punem umărul la dezvoltarea judeţului Mehedinţi. Suntem gata să ne punem toate resursele la treabă pentru ca judeţul nostru să facă saltul de la un ţinut sărac şi ignorat ani de zile, la unul în care oamenii pot trăi viaţa pe care şi-o doresc", a declarat preşedintele PNL Mehedinţi Virgil Popescu.

Lista candidaţilor PNL Mehedinţi urmează să fie validată de forul de conducere al Partidului Naţional Liberal.

Echipa de comunicare PNL Mehedinţi