Partidul Verde Filiala Judeţeană Suceava consideră că perioada alegerilor locale a trecut, iar după cum se vede prin judeţ a trecut şi perioada lucrărilor mega lăudate de candidaţii aflaţi la putere pentru şi primări şi preşedinte CJ Suceava.

Noi, verzii suceveni, ştiam că lauda care se arăta zilnic referitor la ce frumos şantier are judeţul Suceava se va subţia evident după alegeri.

Noi, verzii suceveni, ştiam că după 10-14 zile de la votare vor exploda bolnavii cu virus.

Să vedeţi câţi bolnavi vom avea după parlamentare?

Dl.Preşedinte Iohannis ştie foarte bine că după alegerile din 6 decembrie 2020 vom avea un nou val de îmbolnăviri, dar se face că plouă şi ţine cu PNL. Pentru dl.Iohannis puterea înseamnă totul, nu-l interesează de binele populaţie. Cel mai bine s-a văzut atunci când a izolat Suceava după false raportări şi a retras acea diplomă Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava. Domnul Preşedinte al României ştie, la fel de bine, că orice fel de amânare de alegeri înseamnă pierderea puterii din partea PNL. Şi mai ştie un lucru: în timpul stării de urgenţă se fură cel mai bine pădurea, iar austriacul este enorm de mulţumit.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde Filiala Judeţeană Suceava