Nu pot să nu îi dau replica domnului preşedinte Iohannis.

Declaraţia domnului preşedinte: " (...)Nu aş spune că ar trebui să vină obligatoriu oameni noi în politică. Avem oameni buni în politică. E momentul să facem alt fel de campanie electorală, centrată pe nevoile comunităţilor. ", a spus Klaus Iohannis.

Domnule Preşedinte, m-aţi lăsat mască. Cu a doua parte a declaraţiei sunt de acord şi mă bucur că după - câţi ani de politică aveţi??- aţi realizat că ar trebui să conteze nevoile comunităţilor...

Dar, prima parte a declaraţiei e o mare greşeală din toate punctele de vedere!

CHIAR NU E NEVOIE DE OAMENI NOI ÎN POLITICĂ?!?

Domnule Preşedinte,

Sunteţi mulţumit de cum suntem reprezentaţi la nivel internaţional?!?

Sunteţi mulţumit de cum suntem trataţi în şi de Europa?!? Sunteţi mulţumit că în ciuda a orice am face noi tot nu suntem acceptaţi în SCHENGEN?!??

Sunteţi mulţumit de cota de încredere pe care oamenii o au în politicieni?!?

Eu cred ca e mare nevoie de oameni noi care să cureţe mocirla în care ne aflăm şi să dea o nouă faţă României, la nivelul anului 2020. ROMANII MERITĂ MAI MULT!!!

Semnat
CEI NOI