COD PORTOCALIU: 30-09-2020 ora 10 se va semnala ploi abundenteZone afectate

Asigurăm transport GRATUIT pentru elevii din oraş

Am solicitat societăţii de Transport Public SA încheierea unui protocol cu TOATE unităţile de învăţământ din ciclul gimnazial, liceal şi postliceal din Municipiul Focşani, prin care se prevede că toţi elevii care au domiciliul pe raza oraşului (inclusiv cartierul Mândreşti) pot beneficia gratuit de carduri cu călătorii nelimitate pe mijloacele de transport în comun.

Totodată, de aceeaşi facilitate se pot bucura, la cerere, şi elevii din Goleşti, Câmpineanca şi satul Petreşti din comuna Vânători, localităţi cuprinse în traseele societăţii municipale de transport public.

Fiecare unitate de învăţământ va întocmi listele cu elevii care doresc să beneficieze de transport local GRATUIT, pe care ulterior le va transmite la SC Transport Public SA, care va emite cardurile NOMINALE încărcate cu călătorii NELIMITATE.

Pentru a respecta reglementările în vigoare privind răspândirea virusului SARS-CoV-2, cardurile vor fi distribuite în mod organizat de către diriginţii de clasă fiecărui elev în parte.

Această acţiune se doreşte a fi una de sprijin în ajutorul părinţilor şi a elevilor, dovadă clară că Primăria Municipiului Focşani susţine educaţia şi elevii din Focşani!

De asemenea, am transmis în mod oficial TUTUROR şcolilor din Focşani solicitarea de a se organiza pentru transportul GRATUIT al elevilor din clasele 0-IV. Sperăm ca în cel mai scurt timp să primim din partea lor listele complete astfel încât să putem organiza traseele (casă - şcoală şi retur), cel mai probabil cu începere de la 1 octombrie 2020.

Fie ca elevii să beneficieze sănătoşi de cât mai multe călătorii în deplină siguranţă cu SC Transport Public SA Focşani!

Primar Cristi Valentin Misăilă