COD PORTOCALIU: 30-09-2020 ora 10 se va semnala ploi abundenteZone afectate

Horia Constantinescu iniţiază prima dezbatere publică între cetăţeni şi candidaţii la Primărie

Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria municipiului Constanţa, a lansat tuturor contracandidaţilor săi, invitaţia oficială la singura dezbatere publică în faţa cetăţenilor, din cadrul acestei campanii electorale.

Echipa de campanie a PPU-SL Constanţa a vizitat toţi contracandidaţii, fiindu-le înmânate acestora plicurile cu invitaţia la dezbatere.

Evenimentul, iniţiat de Horia Constantinescu, va avea loc, joi, 24 septembrie 2020, începând cu ora 17.00, în incinta Amfiteatrului Mic din Parcul Tăbăcărie.

Consider că locuitorii acestui oraş au dreptul să poată face o evaluare corectă a candidaţilor, iar noi avem obligaţia să ne prezentăm în faţa acestora! Nu este important ceea ce credem noi, unii despre ceilalţi, ci modul în care ne putem susţine proiectele în faţa electoratului.

Neprezentarea la această întâlnire este, din punctul meu de vedere, o sfidare şi o desconsiderare a cetăţenilor, a declarat Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria Constanţa.

Totodată lansăm, pe această cale, constănţenilor interesaţi, invitaţia de a participa la dezbaterea publică. Reprezentanţii presei şi constănţenii vor putea adresa întrebări candidaţilor, fiecărui răspuns fiindu-i alocat un timp de 30 de secunde.

Până la ora emiterii comunicatului de presă, au confirmat prezenţa la dezbatere şapte dintre candidaţi - Horia Constantinescu- PPU-SL, Victor Cruceru- ALDE, Corina Martin- PER, Nicoleta Ploscaru- independent, Aila Reşit- independent, Sorin Titus Muncaciu- PNR, George Andrei Popescu- independent. Tudorel Chesoi (ANŢ) a refuzat vehement participarea. În ceea ce priveşte restul candidaţilor, încă aşteptăm un răspuns. Menţionăm că toţi candidaţii au primit invitaţia. Aceasta a fost înmânată fie personal, fie a fost predată la sediile de campanie.

Biroul de presă, PPU-SL Constanţa