COD GALBEN: 21-01-2021 ora 21 Intre 21:00 si 23:00 se va semnala local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului in Județul Harghita; COD GALBEN: 21-01-2021 ora 20 Intre 20:10 si 23:00 se va semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 90-100 km/h. in Județul Suceava, Județul Neamţ; COD GALBEN: 21-01-2021 ora 19 Intre 19:10 si 23:00 se va semnala intensificări ale vântului care la rafală vor depăși 90-100 km/h in Județul Maramureş, Județul Cluj, Județul Bistriţa-Năsăud; COD GALBEN: 21-01-2021 ora 19 Intre 19:00 si 23:00 se va semnala local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului in Județul Covasna;

Florin Roman, liderul deputaţilor PNL: PSD aruncă în aer finanţele României

Într-o singură şedinţă, cea reunită a comisiilor de buget-finanţe, din Camera Deputaţilor şi Senat, un PSD ilegitim, dar încă numeros, a angajat cheltuieli în valoare de circa 65 miliarde de lei, adică aproximativ 6,5% din PIB-ul naţional.

Spun un PSD ilegitim, întrucât toate celelalte partide parlamentare (PNL, USR, UDMR, Pro România şi minorităţi naţionale) au boicotat spectacolul sinistru pus în scena de Marcel Ciolacu şi compania.

După eşecul moţiunii de cenzură, este a doua oară în doar o lună de zile, când PSD devine nefrecventabil pentru întreg Parlamentul. PSD nu ar fi putut obţine cele 20 de voturi necesare unui raport de adoptare, fără "votul de aur" al proaspătului om de stânga, Varujan Vosganian.

Adoptarea raportului, precum şi a altor proiecte cu impact bugetar uriaş (pensii, salarii profesori, alocaţii, ISR, Start Up, catedrala şi facilităţi învăţământ) înseamnă pe o perioadă de 4 luni din anul 2020 şi pentru 2021, un total de circa 65 miliarde de lei. Tunul pe care PSD îl dă României loveşte în siguranţa fiecărui cetăţean, pentru că azi PSD a dat foc României. Consecinţele se vor vedea curând în evaluările agenţiilor de rating.

PNL va ataca la CCR toate proiectele cu impact bugetar, fără sursă de finanţare, care pun în pericol stabilitatea economică a României.

PSD, numele tău este iresponsabilitate!