16.09.2020
S-au semnat contractele pentru construcţia ultimelor două tronsoane ale Drumului Expres Craiova - Piteşti

Miercuri, 16.09.2020, CNAIR a semnat contractele pentru proiectarea şi execuţia tronsoanelor 3 şi 4 din Drumul Expres Craiova - Piteşti, cu ofertantul declarat câştigător Asocierea SC SA&PE Construct SRL - SC Spedition UMB SRL - SC Tehnostrade SRL.

Tronson 3
Valoarea contractului este de 670.717.330,94 lei fără TVA,
Traseul are o lungime de 31,75 km.
Sursa de finanţare: Fonduri Europene Nerambursabile.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Drum Expres Craiova - Piteşti, Tronsonul 3, între localităţile Slatina şi Coloneşti.

Tronson 4
Valoarea contractului este de 617.080.915,60 lei fara TVA,
Traseul are o lungime de 31,88 km.
Sursa de finanţare: Fonduri Europene Nerambursabile.

Construcţia acestui tronson de drum expres se desfăşoară pe teritoriul judeţului Argeş şi începe la sud de localitatea Lunca Corbului (km 89+300), traversează localităţile Albota şi Costeşti, ocoleşte pe la sud localitatea Bradu, după care se racordează la Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti la km 121+185.

Durata contractelor este de 36 de luni, din care:12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

Perioada de garanţie a lucrărilor este de 120 de luni.

CNAIR SA