COD GALBEN: 05-08-2020 ora 10 Intre 05 august, ora 15:00 – 06 august, ora 02:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată in conform textului și hărții;

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă că va acorda diminuări la factura lunii iulie, în zonele din sectoarele 2 şi 3, care au fost afectate de furnizarea apei calde de consum sub parametrii normali.

Diminuările vor fi cuprinse între 16 şi 24 de procente şi vor fi calculate în funcţie de perioada şi orele de nefuncţionare, pentru toate zonele afectate din sectoarele sus-menţionate.

În prezent, a fost reluată furnizarea apei calde, la parametrii normali. Este important de subliniat faptul că pe toată perioada efectuării reviziei la CET SUD (aparţinând ELCEN) alimentarea cu apă caldă a acestor sectoare se face din CET Progresu.

Vă reamintim că, Sectoarele 2 şi 3 au devenit o zonă deficitară din punct de vedere al termoficării, după dispariţia CET-ului Titan (aparţinând Ministerului Economiei) în anul 2012.

Totodată, menţionăm că, în cazul în care există situaţii punctuale unde apa caldă se furnizează deficitar, acest lucru este cauzat de realizarea unor lucrări de reparaţii la conducte sau a celor pentru remedierea avariilor apărute în sistem.

Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfortul creat şi le mulţumim pentru înţelegere.

Serviciul Comunicare şi Relaţii cu Publicul