COD GALBEN: 05-08-2020 ora 10 Intre 05 august, ora 15:00 – 06 august, ora 02:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată in conform textului și hărții;

ALDE SIBIU: Am rămas ultima redută a opoziţiei în judeţul Sibiu

Mai multe partide au desemnat candidaţi la Consiliului Judeţean şi primării, dar realitatea din teren începe tot mai mult să semene cu o mascaradă de proporţii. Maestrul păpuşar care stă în spatele jocurilor de culise cu candidaţi marionetă este şefa PNL Sibiu, Raluca Turcan.

A reuşit să tragă sforile în PMP, Pro România şi USR-Plus pentru a pune în poziţii cheie candidaţi fără valoare şi fără şanse reale de reuşită. A bătut palma chiar şi cu preşedintele să respecte acordul cu FDGR şi să împartă ca şi până acum: preşedintele Consiliului Judeţean la PNL, Primăria Sibiu la FDGR. Dar reuşita sforilor trase în partidele satelit ale PNL în judeţul Sibiu, mai exact PMP, Pro România şi USR-Plus, nu a reuşit şi în propriul partid.

Raluca Turcan, marele păpuşar al politicii din judeţul Sibiu, s-a văzut înfrântă în propriul partid de echipa Daniela Cîmpean - Adrian Bibu - Gheorghe Roman. Din păcate, candidaţii promovaţi de Raluca Turcan, prin interpuşii săi, la partidele PMP, Pro România şi USR-Plus în funcţile cheie din judeţul Sibiu arată blatul electoral de proporţii la care asistăm.

ALDE Sibiu a venit cu oameni noi, puternici şi care pot schimba ceva în judeţ. Am rămas singurul partid de opoziţie, puternic, gata să răspundă nevoilor cetăţenilor care nu mai cred în puterea falsă a PNL.

Ovidiu Gheorghe Tocaciu

preşedinte ALDE SIBIU