COD GALBEN: 16-07-2020 ora 17 Intre 17:35 si 18:30 se va semnala averse ce vor cumula 20...25 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină de mici dimensiuni in Județul Galaţi; COD GALBEN: 16-07-2020 ora 17 Intre 17:30 si 18:30 se va semnala averse ce vor cumula 20...25 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină de mici dimensiuni in Județul Bacău, Județul Suceava, Județul Neamţ; COD GALBEN: 16-07-2020 ora 17 Intre 17:30 si 18:30 se va semnala averse ce vor cumula local 20-25 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului. in Județul Braşov, Județul Harghita; COD GALBEN: 16-07-2020 ora 17 Intre 17:05 si 18:30 se va semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula local 20...25 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului. in Județul Prahova, Județul Buzău; COD GALBEN: 16-07-2020 ora 16 Intre 16:30 si 18:00 se va semnala averse ce vor cumula, pe arii restrânse, 25 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină de mici dimensiuni in Județul Bacău, Județul Suceava;

O pacientă, din Alba Iulia, în vârstă de 66 de ani, confirmată cu COVID-19, care a suferit un AVC ischemic carotidian stâng şi prezenta obezitate morbidă şi hipertensiune arterială, a decedat, marţi, 30 iunie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Pacienta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe în 20 iunie în urma unui accident vascular cerebral ischemic (AVC) extins care i-a cauzat o paralizie pe partea stângă a corpului. Femeia a fost confirmată, ulterior, cu COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Ca urmare a accidentului vascular cerebral, a infecţiei cu noul coronavirus SARS-CoV-2, asociate cu comorbidităţile menţionate, starea de sănătate a pacientei s-a agravat şi a intrat în stop cardio-respirator ireversibil la manevrele de resuscitare, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Biroul de presă al SJU Alba Iulia