COD GALBEN: 12-07-2020 ora 12 Intre 12 iulie, ora 18:00 – 13 iulie, ora 10:00 Fenomene vizate se va semnala 12 iulie, ora 18:00 – 13 iulie, ora 10:00 Fenomene vizate

Ateliere atractive de lut polimeric

Ovalsart, în parteneriat cu Asociaţia Pro Valores şi Surprise Box Bucureşti, organizează începând cu 6 iulie ateliere de modelaj cu lut polimeric.

Olesea Savvateeva, artist handmade cu mare experienţă, vă invită într-o oază de distracţie, recreere, dar şi de terapie prin artă. Vă veţi bucura şi veţi învăţa să modelaţi diverse figurine, bijuterii şi alte accesorii într-o atmosferă plăcută şi relaxantă.

Veţi avea posibilitatea să cunoşteţi lutul polimeric, un material viu colorat, rezistent si uşor de modelat, din care cu siguranţă veţi reuşi să creaţi diverse obiecte deosebit de frumoase.

Atelierele, atractive pentru cei mici şi foarte "liniştitoare" pentru părinţi vor avea loc în fiecare zi de luni pana joi, între orele 17,30 - 20,00, la sediul Ovalsart din zona bulevardului Moşilor din Bucureşti.

Locurile sunt limitate. Datorită restricţiilor impuse de combaterea Covid 19 la fiecare atelier se vor respecta toate regulile de igienă şi vor fi acceptaţi maxim 4 participanţi.

Preţurile sunt atractive, există mai multe module şi includ materialele şi ustensilele de lucru. La finalul atelierului fiecare participant va pleca cu obiectul realizat.

Amănunte despre condiţiile de participare la aceste ateliere găsiţi pe:

Atelierele pot fi ţinute atât în limba română, cât şi în limba rusă.

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail: ovalsart@gmail.com

Co-organizatori: Asociaţia "Pro Valores", Ovalsart SRL şi Surprize Box Bucureşti.

Parteneri media: Radio Trinitas, Observator Cultural, JurnalMM.ro, Agentia de carte.ro, Romania Pozitiva.ro, Bucuresteni.ro, Roportal

Sebastian CRĂCIUN
Presedinte al Asociaţiei Cultural Sportive Pro Valores