ALDE SIBIU: Daniela Cîmpean susţine plagiatorii

De câteva săptămâni spunem public despre ilegalitatea concursului de management de la Spitalul Judeţean Sibiu. Şi oricât se ascunde după diferite tertipuri Daniela Cîmpean, ea este principalul vinovat, prin funcţia ce o deţine de preşedinte al Consiliului Judeţean. Chiar dacă şi Ministerul Sănătăţii a transmis un document public prin care cere reluarea concursului, Cîmpean a ieşit public şi a susţinut-o pe dr. Liliana Coldea.

Acum presa a făcut public faptul că proiectul de management al dr. Liliana Coldea este un autoplagiat, condamnat de Ordonanţa 28 din 2011. Mai ales că avem un mega auto-plagiat. Mai trist este că membrii comisiei au notat maxim acest document, deşi conţine cifre rupte total de realitate. Şi nici nu s-au obosit să îl verifice de plagiat cu instrumentele existente pentru aceasta.

Am cerut demisia preşedintelui CJ Sibiu, Daniela Cîmpean pentru tot acest concurs. A răspuns public că nu ea este vinovată, ci poate Consiliul de Administraţie. Dar uită că pixul ei a semnat Regulamentul de concurs şi tot pixul ei a semnat numirea doamnei manager. Acum va semna pixul ei demisia? Sau nu mai există niciun pic de onoare?

Ovidiu Gheorghe Tocaciu
preşedinte ALDE Sibiu