* Deces 1309 - Bărbat, 70 ani, judeţ Tulcea. Dată confirmare: 29.05.2020. Dată deces: 04.06.2020. Comorbidităţi: ICC, insuficienţă mitrală şi aortică, fibrilaţie atrială, tumoră benignă, tumoră esofag;

* Deces 1310 - Femeie, 74 ani, judeţ Tulcea. Dată confirmare: 19.05.2020. Dată deces: 04.06.2020. Comorbidităţi: diabet zaharat complicat;

* Deces 1311 - Femeie, 69 ani, judeţ Iaşi. Dată confirmare: 26.05.2020. Dată deces: 04.06.2020. Comorbidităţi: hipertensiune arterială, fibrilaţie atrială, diabet zaharat;

* Deces 1312 - Bărbat, 85 ani, judeţ Mehedinţi. Dată confirmare: 30.05.2020. Dată deces: 05.06.2020. Comorbidităţi: ICC, diabet zaharat, insuficienţă mitrală, insuficienţă renală cronică;

* Deces 1313 - Femeie, 85 ani, judeţ Suceava. Dată confirmare: 05.05.2020. Dată deces: 04.06.2020. Comorbidităţi: demenţă, casexie;

* Deces 1314 - Femeie, 81 ani, judeţ Harghita. Dată confirmare: 23.05.2020. Dată deces: 04.06.2020. Comorbidităţi: hipertensiune arterială, ICC, bloc de ramura, obezitate;

* Deces 1315 - Femeie, 81 ani, judeţ Iaşi. Dată confirmare: 04.06.2020. Dată deces: 03.06.2020. Comorbidităţi: hipertensiune arterială, angină pectorală, bloc de ramura, boală cronică de rinichi.