Transport agabaritic pe ruta Floreşti (jud. Prahova) - Glina (jud. Ilfov)

În perioada 05.06.2020 - 08.06.2020 se va desfăşura un transport cu depăşiri pe traseul:

Intersecţia (DN1-DJ 100F-DJ 720) (Floreşti Jud. Prahova) - DN1 - Centura Ploieşti -A3 -DNCB -Intersecţia (DNCB - DJ 301A) (Glina judeţul Ilfov).

Vehiculul transportă o instalaţie.

Lăţimea maximă a vehiculului este 5,25 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

CNAIR SA