COD GALBEN: 06-07-2020 ora 10 Intre 06 iulie, ora 12:00 – 06 iulie, ora 21:00 Fenomene vizate se va semnala 06 iulie, ora 12:00 – 06 iulie, ora 21:00 Fenomene vizate COD GALBEN: 06-07-2020 ora 10 Intre 07 iulie, ora 03 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuatăZone afectate COD GALBEN: 06-07-2020 ora 19 Intre 19:30 si 20:15 se va semnala averse ce vor acumula local 25 l/mp, grindină, descărcări electrice in Județul Prahova; COD GALBEN: 06-07-2020 ora 19 Intre 19:25 si 20:25 se va semnala averse ce vor cumula 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindina și intensificari ale vantului in Județul Galaţi; COD GALBEN: 06-07-2020 ora 19 Intre 19:20 si 20:30 se va semnala averse torențiale ce vor cumula local 25...30 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, grindină in Județul Cluj; COD PORTOCALIU: 06-07-2020 ora 19 Intre 19:05 si 20:00 se va semnala averse torențiale ce vor cumula 35...45 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, grindină in Județul Harghita; COD PORTOCALIU: 06-07-2020 ora 19 Intre 19:00 si 20:00 se va semnala averse ce vor cumula local 35 l/mp, vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină in Județul Gorj, Județul Mehedinţi; COD PORTOCALIU: 06-07-2020 ora 19 Intre 19:00 si 20:00 se va semnala averse torențiale ce vor cumula local 35...45 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, grindină in Județul Cluj; COD PORTOCALIU: 06-07-2020 ora 19 Intre 19:00 si 20:00 se va semnala averse torențiale ce vor cumula 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină in Județul Suceava, Județul Suceava;

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

BULETIN DE PRESĂ

PRINŞI ÎN TRAFIC DUPĂ CE AR FI SUSTRAS DIVERSE BUNURI SAU AU ÎNCĂLCAT MĂSURA IZOLĂRII

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 14,30, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, în localitatea Axente Sever, un medieşean, în vârstă de 53 de ani, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Din verificările efectuate de către poliţiştii prezenţi la faţa locului, s-a constatat că bărbatul nu deţine dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mai mult decât atât, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentraţie de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Axente Sever au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 18,30, în municipiul Mediaş, poliţiştii au depistat un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat în judeţul Argeş, în timp ce conducea un microbuz deşi nu deţine dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 12,00, la Biroul Rutier Sibiu s-a prezentat un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în Agnita, care a declarat poliţiştilor faptul că la data de 29 mai a.c., în jurul orei 16,30, a fost victima unui accident rutier produs în municipiul Sibiu, pe Calea Şurii Mici. Din investigaţiile efectuate în urma declaraţiilor bărbatului, poliţiştii Biroului Rutier au constatat următoarele: La data de 29 mai a.c., în jurul orei 16,30, în timp ce se deplasa pe Calea Şurii Mici pe bicicletă, bărbatul în cauză a virat la stânga fără să se asigure şi a fost acroşat de un autoturism condus regulamentar de către o tânără în vârstă de 20 de ani, domiciliată în Şura Mică. Imediat după producerea evenimentului, conducătoarea auto a coborât din autoturism, a verificat starea de sănătate a biciclistului şi au căzut de comun acord ca bărbatul să se deplaseze la spital pentru îngrijiri medicale urmând ca cei doi să se înţeleagă amiabil cu privire la costul tratamentului. Conducătoarea auto a părăsit locul producerii accidentului fără a anunţa poliţia. În aceste condiţii, pe numele tinerei s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 13,30, pe DN 14, în localitatea Şeica Mare, poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus spre municipiul Mediaş. La volan se afla un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în localitatea Buzd, acesta neavând dreptul de a conduce. Pe numele său, poliţiştii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis. În momentul opririi autoturismului în cauză, s-a constatat că şoferul era însoţit de alţi doi pasageri, unul în vârstă de 15 ani, din Buzd, celălalt în vârstă de 42 de ani, din Mediaş, iar în autoturism au fost depistate mai multe bunuri reclamate ca sustrase în cursul aceleiaşi zile de pe raza localităţii Sebeş, judeţul Alba. Cele trei persoane, autoturismul şi bunurile în cauză au fost puse la dispoziţia poliţiştilor din cadrul I.P.J. Alba în vederea continuării cercetărilor privind săvârşirea infracţiunii de furt.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 21,30, pe strada Gării din oraşul Sălişte, poliţiştii au oprit un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, domiciliat în satul Daia, comuna Roşia. Întrucât şoferul emana un miros puternic de alcool, a fost testat alcoolscopic, rezultatul afişat de aparatul etilotest fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, pe numele şoferului s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 22,00, pe strada Eroilor din oraşul Avrig, poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din judeţul Neamţ. Tânărul le-a înmânat poliţiştilor un permis de conducere eliberat de o autoritate străină, însă, în urma verificărilor efectuate atât în bazele de date naţionale, cât şi internaţionale, s-a constatat că şoferul nu deţine dreptul de a conduce, iar permisul prezentat este unul fals. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis, fals în înscrisuri oficiale, respectiv uz de fals. Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 03,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Miercurea Sibiului au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi nopţi, persoane necunoscute au sustras un microbuz parcat în faţa unui imobil de pe raza oraşului Miercurea Sibiului. În jurul orei 04,00, poliţiştii au identificat microbuzul în cauză, răsturnat şi abandonat în afara părţii carosabile, pe DJ 106F. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat următoarea stare de fapt: În noaptea de 30/31 mai a.c., în jurul orei 03,30, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Miercurea Sibiului, ar fi sustras autovehiculul în cauză şi, în timp ce conducea pe DJ 106F, spre localitatea Gârbova din judeţul Alba, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Şoferul a părăsit locul producerii evenimentului, fiind identificat şi depistat de poliţişti la domiciliu, în jurul orei 05,00. De asemenea, din verificările efectuate a rezultat că persoana în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Întrucât tânărul a suferit vătămări corporale în urma producerii evenimentului rutier, poliţiştii au solicitat intervenţia unui echipaj medical care, ulterior, a transportat rănitul la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, respectiv furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Oraşului Miercurea Sibiului.

În dimineaţa zilei de 31 mai a.c., în jurul orei 09,00, pe DN 1, în afara localităţii Bradu, poliţiştii rutieri au depistat un alt şofer aflat sub influenţa alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 49 de ani, al cărui rezultat la testarea alcoolscopică a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele şoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 12,00, în afara localităţii Ocna Sibiului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din satul Alămor, a fost depistat de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 21,30, pe raza oraşului Avrig, poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu au identificat un alt şofer care conducea un autoturism deşi nu deţine permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule. Este vorba despre un localnic în vârstă de 24 de ani, pe numele căruia s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 23,45, în municipiul Sibiu, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Dumbrăvii de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Răşinari. Testarea alcoolscopică a şoferului a rezultat într-o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. Drept urmare, în prezent, bărbatul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de articolul 337 din Codul Penal.

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 00,30, pe DN 1, în localitatea Miercurea Sibiului, poliţiştii au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Roşia, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere. De asemenea, poliţiştii au constatat că numărul de înmatriculare al autoturismului condus este unul fals, plăcuţele cu numărul în cauză aparţinând unui alt autovehicul. Pe numele şoferului s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având număr fals de înmatriculare. Cu ocazia verificărilor efectuate privindu-i pe toţi cei cinci ocupanţi ai maşinii, s-a stabilit faptul că şoferul şi alţi doi pasageri, ambii în vârstă de 20 de ani, din aceeaşi localitate, au încălcat măsura izolării la domiciliu. Cei trei au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 3.000 de lei şi au fost conduşi ulterior într-un centru de carantină de pe raza judeţului Sibiu, pentru o perioadă de 14 zile. Faţă de ceilalţi doi pasageri, în vârstă de 15, respectiv 31 de ani, consăteni de-ai primilor, s-a luat măsura izolării la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.