COD GALBEN: 06-07-2020 ora 10 Intre 06 iulie, ora 12:00 – 06 iulie, ora 21:00 Fenomene vizate se va semnala 06 iulie, ora 12:00 – 06 iulie, ora 21:00 Fenomene vizate COD GALBEN: 06-07-2020 ora 10 Intre 07 iulie, ora 03 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuatăZone afectate COD PORTOCALIU: 06-07-2020 ora 20 Intre 20:30 si 21:30 se va semnala averse torențiale ce vor cumula 35-40 l/mp, grindină, vijelie, frecvente descărcări electrice in Județul Dolj; COD GALBEN: 06-07-2020 ora 20 Intre 20:20 si 21:15 se va semnala averse ce vor cumula 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului in Județul Dolj; COD GALBEN: 06-07-2020 ora 20 Intre 20:10 si 21:00 se va semnala averse ce vor cumula 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului in Județul Dolj;

Astăzi, 01.06.2020, în cadrul şedinţei zilnice a Grupul de Conducere al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-au discutat rezultatele acţiunilor legate de coronavirus din ultimele 24 de ore.

Până la data de 01.06.2020 la nivelul judeţului Tulcea, sunt înregistrate 1154 persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu, în scădere faţă de ziua precedentă când au ieşit din perioada de izolare voluntară de 14 zile un număr de 254 persoane şi au intrat un număr de 69 persoane. Tot până la această dată au ieşit din perioada de izolare de 14 zile un număr de 5752 de persoane. De asemenea, la această dată se află în carantină un număr de 1 persoană; la aceeaşi dată au ieşit din perioada de carantină 708 persoane. Numărul total de paturi din centrele de carantină este de 426, din care disponibile 0.

De asemenea, până la această dată au fost testate 3.819 de persoane, 55 persoane fiind testate ieri 31.05.2020. Din persoanele testate până în prezent au fost confirmate 150 persoane care au şi fost internate pentru a primi tratament. Au fost înregistrate trei decese, o persoană în vârstă de 62 de ani, o persoană în vârstă de 84 de ani şi a treia persoană în vârstă de 66 de ani. 42 de persoane sunt încă internate din care 23 la spitalul din Tulcea, secţia de boli infecţioase, iar 106 persoane au fost declarate vindecate şi au fost externate.

În ceea ce priveşte bilanţul acţiunilor de monitorizare şi control privind respectarea condiţiilor de autoizolare în conformitate cu legislaţia în vigoare, la nivelul judeţului Tulcea, până în data de astăzi 01 iunie 2020 s-au efectuat controale la 449 locuinţe, din care la 363 locuinţe de către lucrători ai Poliţiei şi la 86 de locuinţe de către lucrători ai Jandarmeriei fiind verificate în total 1.214 persoane, dintre acestea 997 de către lucrători ai Poliţiei şi 217 de către lucrători ai Jandarmeriei.

Vă rugăm să nu uitaţi de 0800800358 - linia verde la care puteţi primi informaţii despre situaţiile legate de COVID-19. Programul de funcţionare al liniei verde este de zilnic, între orele 08:00 si 23:00.

Tulcenii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 doar pentru situaţii de urgenţă!

Pentru corecta informare a populaţiei vor fi publicate atât pe pagina oficială a Instituţiei cât şi pe pagina de socializare buletine de presă ale Grupului de Comunicare Strategică precum şi comunicate de presă locale ale Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei.

Biroul de presă