* Deces 1160 - Bărbat, 79 ani, judeţ Suceava. Dată confirmare: 11.05.2020. Dată deces: 21.05.2020. Comorbidităţi: diabet zaharat, hipertensiune arterială, CIC;

* Deces 1161 - Bărbat, 33 ani, judeţ Bacău. Dată confirmare: 30.04.2020. Dată deces: 22.05.2020. Comorbidităţi: ciroză hepatică;

* Deces 1162 - Femeie, 82 ani, judeţ Suceava. Dată confirmare: 22.05.2020. Dată deces: 21.05.2020. Comorbidităţi: hipertensiune arterială, CIC, insuficienţă cardiacă;

* Deces 1163 - Bărbat, 93 ani, Bucureşti. Dată confirmare: 12.05.2020. Dată deces: 20.05.2020. Comorbidităţi: ICC, fibrilatie atrială, insuficienţă aortică şi mitrală;

* Deces 1164 - Femeie, 70 ani, judeţ Maramureş. Dată confirmare: 05.05.2020. Dată deces: 22.05.2020. Comorbidităţi: hipertensiune arterială, fibrilaţie atrială, obezitate;

* Deces 1165 - Femeie, 66 ani, Bucureşti. Dată confirmare: 20.05.2020. Dată deces: 22.05.2020. Comorbidităţi: neoplasm recidivant;

* Deces 1166 - Femeie, 67 ani, judeţ Dolj. Dată confirmare: 21.05.2020. Dată deces: 22.05.2020. Comorbidităţi: ICC, diabet zaharat, BPOC.