COD GALBEN: 03-06-2020 ora 13 Intre 13:50 si 15:00 se va semnala grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice, averse ce vor cumula 15-20 l/mp in Județul Caraş-Severin, Județul Caraş-Severin, Județul Arad, Județul Timiş, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 03-06-2020 ora 13 Intre 13:45 si 15:30 se va semnala local - grindină de mici dimenisiuni și descărcări electrice in Județul Maramureş, Județul Sălaj, Județul Satu Mare; COD GALBEN: 03-06-2020 ora 13 Intre 13:30 si 14:30 se va semnala grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice, averse ce vor cumula 15-20 l/mp in Județul Arad, Județul Bihor, Județul Bihor; COD GALBEN: 03-06-2020 ora 13 Intre 13:20 si 14:30 se va semnala grindină de mici dimensiuni și intensificări de scurtă durată ale vântului, in Județul Botoşani, Județul Iaşi;

Informare de presă

Sursa INSP

* Deces 1157 - Femeie, 81 ani, judeţul Arad. Dată confirmare: 30.04.2020. Dată deces: 21.05.2020. Comorbidităţi: HTA, FiA, IMA, sechele AVC, leucemie.

* Deces 1158 - Femeie, 79 ani, municipiul Bucureşti. Dată confirmare: 08.04.2020. Dată deces: 21.05.2020. Comorbidităţi: HTA, insuficienţă cardiacă clasa a IV a NYHA, boală pulmonară cronică, FiA paroxistică, BCI, BRS major, DZ tip II insulino-necesitant.

* Deces 1159 - Femeie, 84 ani, judeţul Constanţa. Dată confirmare: 16.05.2020. Dată deces: 22.05.2020. Comorbidităţi: DZ, boala Alzheimer.