COD GALBEN: 07-08-2020 ora 10 Intre 07 și 08 august;Fenomene vizate se va semnala 07 și 08 august in 07 și 08 august; COD GALBEN: 08-08-2020 Intre 08:45 si 10:00 se va semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 15-20 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, in Județul Dolj;

Transbordare auto între Mogoşoaia şi Baloteşti în perioada 22 mai 2020 - 25 mai 2020

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA vă informează că, în perioada 22.05.2020, de la ora 20.30 - 25.05.2020, ora 05.10, între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti se vor desfăşura lucrări la infrastructura feroviară, pentru montarea unui schimbător
nou de cale, lucrări care se vor executa cu închiderea totală a traficului feroviar pe distanţa Mogoşoaia - Baloteşti.

Menţionăm faptul că, pentru asigurarea continuităţii circulaţiei feroviare pe relaţia Bucureşti Nord - Urziceni, reprezentanţii firmei care execută lucrările vor asigura transbordare auto între Bucureşti Nord şi Baloteşti, iar personalul SNTFC CFR Călători, din Gara de Nord şi din Hm. Baloteşti, va informa şi îndruma călătorii spre punctele de îmbarcare în mijloacele auto.

În final, facem precizarea că lucrările sus-menţionate fac parte din contractul de lucrări pentru Dublarea liniei de cale ferată între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti (proiectare şi execuţie), finanţate de la Bugetul de Stat.

Şef Serviciu
Oana BRANZAN