Informare de presă

Deces 73
Bărbat, 62 ani, jud Suceava, recoltat în 25.03.2020, confirmat în 31.03.2020, decedat în 25.03.2020.

Deces 74
Femeie, 69 ani, jud. Suceava, recoltat în 25.03.2020, confirmat în 31.03.2020, decedat în 27.03.2020.

Deces 75
Bărbat, 68 ani, jud. Suceava, recoltat în 25.03.2020, confirmat în 31.03.2020, decedat în 28.03.2020.

Deces 76
Bărbat, 57 ani, jud. Suceava, recoltat in 26.03.2020, confirmat în 28.03.2020, decedat în 30.03.2020.

Deces 77
Femeie, 82 ani, jud. Suceava, recoltat în 26.03.2020, confirmat în 28.03.2020, decedat în 30.03.2020

Deces 78
Femeie, 64 ani, jud. Suceava, recoltat în 26.03.2020, confirmat în 31.03.2020, decedat în 26.03.2020.

Decesele sunt la pacienţi internaţi în Secţia medicală (decesele 73,75,76,77) şi gastroenterologie (decesele 74 şi 78) a SJU Suceava.

În acest moment nu deţinem date despre patologia asociată.