Comunicat de presă - Federaţia Română de Go

FR Go are un nou secretar general

Federaţia Română de Go are un nou secretar general. Mihnea Rădulescu, arbitru, antrenor şi jucător de go, a fost ales în această funcţie în urma unui concurs organizat prin sistemul teleconferinţă, de Biroul Federal al instituţiei. Prin aceeaşi modalitate s-a desfăşurat şi concursul pentru ocuparea funcţiei de economist în cadrul Federaţiei Române de Go.

În contextul măsurilor de combatere a virusului Covid-19, Biroul Federal al FR Go a amânat Adunarea Generală programată pentru data de 16 aprilie 2020. De asemenea, toate evenimentele sportive oficiale planificate în perioada în care este decretată starea de urgenţă au fost suspendate.

Federaţia Română de Go este o structură de utilitate publică, recunoscută de Ministerul Tineretului şi Sportului, cu 20 de cluburi (15 de drept privat şi cinci de drept public) şi o asociaţie judeţeană afiliate.

crfrisk@gmail.com