Vă comunicăm încă 4 decese confirmate cu COVID-19.

19. Bărbat, 56 ani, din judetul Dambovita, hemodializat la un Centru de dializă, internat iniţial la Spitalul de Urgenţă Bucureşti Floreasca, transferat în data de 23.03.2020, atunci când a fost confirmat pozitiv cu noul corinavirus la Spitalul de Boli Infecţioase V. Babeş - ATI.

20. Bărbat, 49 ani, din judetul Timiş, neinternat. S-a prezentat în data 20.03.2020 la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acută (clinc si radiologic). I s-a recomandat consult de specialitate la spitalul de boli infecţioase. Conform pacientului, acesta nu a călătorit în străinătate şi nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. În 21.03.2020 s-a prezentat si la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara, neinternat, diagnosticat cu Pneumonie acuta. În 24.03.2020, stare deteriorată, solicită ambulanţă, i se recoltează proba de exudat pentru COVID şi este lăsat la domiciliu. Confirmat pe data de 26.03.2020, decedat în aceeaşi dată. Pacientul avea boli cronice preexistente (poliartrită reumatoidă şi hipertensiune arterială)

21. Femeie, 70 ani, din judeţul Neamţ, internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ-Nefrologie pentru hemodializă. Stare agravată din 25.03.2020, când se suspectează infecţie cu coronavirus şi se recoltează proba. Deces in 25.03.2020. Confirmat pozitiv în data de 26.03.2020.

22. Bărbat, 45 ani, din judeţul Arad, confirmat în data 25.03.2020, decedat in 25.03.2020 în ambulanţă în timpul transferului în Spitalul BI V. Babes Timişoara.