COD GALBEN: 30-03-2020 ora 14 Intre 30 martie, ora 22:00 - 01 aprilie, ora 10:00 se va semnala ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă local consistent, temporar viscol în zona montană înaltă in ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă local consistent, temporar viscol în zona montană înaltă; COD GALBEN: 30-03-2020 ora 13 Intre 13:00 si 17:00 se va semnala intensificări locale și temporare ale vântului, cu rafale de 55...60 km/h. in Județul Botoşani, Județul Suceava, Județul Iaşi;

Informare privind cadrele medicale şi personalul auxiliar

Conform datelor raportate din teritoriu către Institutul Naţional de Sănătate Publică - Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, în acest moment la nivel naţional sunt 153 de cadre medicale şi personal auxiliar confirmate cu COVID-19, după cum urmează:

70 Medici

50 Asistente