COD GALBEN: 30-03-2020 ora 14 Intre 30 martie, ora 22:00 - 01 aprilie, ora 10:00 se va semnala ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă local consistent, temporar viscol în zona montană înaltă in ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă local consistent, temporar viscol în zona montană înaltă; COD GALBEN: 30-03-2020 ora 13 Intre 13:00 si 17:00 se va semnala intensificări locale și temporare ale vântului, cu rafale de 55...60 km/h. in Județul Botoşani, Județul Suceava, Județul Iaşi;

În momente dificile se recunosc OAMENII

Spiritul de solidaritate şi omenie, dar mai ales OAMENII cu suflet mare se recunosc în momente dificile ca acestea prin care trece acum întreaga ţară şi, de aceea, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba mulţumeşte: Asociaţiei ROTARY CLUB ALBA IULIA CIVITAS SOLIS, firmelor MARKET ACHIM SRL - Zlatna şi CORA OFFICE SOLUTIONS SRL - Alba Iulia pentru sprijinul acordat în depăşirea situaţiei de criză ivită ca urmare a majorării preţurilor la produsele alimentare de către furnizorii cu care DGASPC Alba are contracte încheiate.

Aceste donaţii în alimente, respectiv carne de pui, în valoare de 6000 de lei, vor fi distribuite centrelor rezidenţiale pentru copii şi persoane adulte cu dizabilităţi aflate în structura DGASPC Alba, în care sunt ocrotiţi 140 copii cu/fără dizabilităţi şi 457 persoane adulte cu dizabilităţi.

De asemenea, DGASPC Alba mulţumeşte firmei SC PRO SOLUTIONS SRL- Craiova pentru cele 32 de cutii de snacks-uri Nachos, în valoare de 4100 lei, care au fost deja distribuite în centrele rezidenţiale pentru copii şi adulţi.

Beneficiarilor serviciilor rezidenţiale le sunt asigurate servicii de cazare şi masă, servicii medicale, consiliere psihologică, servicii de prevenire a situaţiilor vulnerabile, servicii religioase, servicii recreative, educaţie informală şi extracurriculară şi dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă, bunăstarea emoţională, fizică şi materială a acestora fiind motorul activităţii profesionale a angajaţilor din cadrul DGASPC Alba.

Director general
Frăcea Valentin-Ioan