COD GALBEN: 30-03-2020 ora 14 Intre 30 martie, ora 22:00 - 01 aprilie, ora 10:00 se va semnala ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă local consistent, temporar viscol în zona montană înaltă in ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă local consistent, temporar viscol în zona montană înaltă; COD GALBEN: 30-03-2020 ora 13 Intre 13:00 si 17:00 se va semnala intensificări locale și temporare ale vântului, cu rafale de 55...60 km/h. in Județul Botoşani, Județul Suceava, Județul Iaşi;

În contextul pandemiei cu noul COVID - 19, Crucea Roşie Sibiu oferă alimente perisabile şi neperisabile persoanelor vulnerabile din judeţul Sibiu.

Crucea Roşie Sibiu este alături de persoanele vulnerabile din judeţul Sibiu în această perioadă grea prin diverse acţiuni.

Datorită generozităţii şi implicării doamnei Preşedinte a Consiliul Judeţean Sibiu, Daniela Câmpean şi a eforturilor susţinute de întreaga sa echipă, Crucea Roşie Sibiu beneficiază de un amplu spaţiu de depozitare în cadrul Sălii Transilvania unde cu ajutorul voluntarilor neobosiţi din cadrul iniţiativei civice 'Vă Ajutăm din Sibiu' colectează alimente neperisabile, obiecte de igienă sanitară, apă şi sucuri. Cu toate aceste produse vom realiza apoi pachete umanitare pe care le vom distribui persoanelor vulnerabile din judeţ, vârstnicilor fără aparţinători şi persoanelor izolate la domiciliu, atât din baza noastră de date cât şi în colaborare cu Primăria Municipiului Sibiu prin Serviciul Public de Asistenţă Socială.

Astăzi am primit de la Fundaţia Elijah din Hosman 10.000 de conserve, 360 de cutii tetrapack Bravo, 576 sucuri ice tea de 0.5 l. Transportul acestor produse s-a realizat prin bunăvoinţa companie ART Reisen şi a domnului Adrian Teuşan cărora le mulţumim pe această cale.

Mulţumim şi domnului comandant Cosmin Balcu din cadrul ISU pentru ajutor.

Pentru a susţine proiectele noastre umanitare din perioada aceasta, ne puteţi ajuta cu donaţi în contul nostru RO 85 RNCB 0227 0360 6293 0013.