Apel către companiile din Sectorul 6

Primarul Sectorului 6 face un apel către firmele cu activitate pe raza sectorului, dar nu numai, pentru a fi alături de persoanele vulnerabile, care au nevoie de sprijin în această perioadă.

Gabriel Mutu:

"Transmit operatorilor de telefonie mobilă rugămintea să se alăture eforturilor autorităţii publice din această perioadă şi să trimită, prin canale proprii, informaţiile oficiale.

Mesajele scurte (de tip SMS) pot ajunge inclusiv la categoriile de persoane care nu se informează din surse publicate pe internet, un exemplu în acest sens fiind vârstnicii.

Pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani, fără susţinători sau altă formă de ajutor, aşa cum este definită această categorie în Ordonanţa Militară nr.2 din 23.03.2020, am gândit următorul mesaj:

"Numărul de telefon pentru vârstnicii din Sectorul 6 este 021/9970.

Apelaţi acest număr în cazul în care aveţi peste 65 de ani, nu aveţi susţinători sau altă formă de ajutor, pentru a vă asigura sprijinul în procurarea alimentelor de bază şi a medicamentelor.

Alături de tine, Primăria Sectorului 6."

Apelul la implicare al primarului Gabriel Mutu vine şi din calitatea acestuia de Preşedinte al Comitelui Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 6, întemeindu-se pe Art. 8, alin (3) din Ordonanţa Militară nr. 2 din 21.03.2020, care precizează: Comitetele locale, judeţene şi al municipiului Bucureşti pentru situaţii de urgenţă identifică modalităţi de sprijin pentru persoanele prevăzute la alin. (1).

#TotulVaFiBine #AlaturiDeTine