Lucrările de reparaţii de pe A2 se vor face şi în zilele de 1, 2 şi 3 mai 2020 !

Traficul redus preconizat în zilele de 1, 2 şi 3 mai 2020, precum şi de condiţiile meteorologice favorabile, au determinat CNAIR, împreună cu Poliţia Rutieră şi antreprenorii ce execută lucrările de reparaţii pe A2, Bucureşti - Constanţa, să ia decizia ca acestea să se desfăşoare şi în zilele de 1, 2 şi 3 mai 2020.

Precizăm că lucrările se vor desfăşura cu respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi în funcţie de evoluţia pandemiei cauzate de răspândirea virusului COVID 19.

Menţionăm că se vor menţine restricţiile de circulaţie pe calea 1 a autostrăzii A2 între km 11+500 - km 23+200 şi km 27+000 - km 33+000. Lucrările executate constau în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active şi repararea rosturilor degradate.

Reamintim că lucrările de pe sectorul Bucureşti - Fundulea al A2, Bucureşti - Constanţa, sunt împărţite în două loturi astfel:

Lotul 1 km (12+000 - km 24+000) Calea 1 şi 2, are o lungime de 12 km, si va fi executat de S.C. PORR CONSTRUCT S.R.L. la o valoare a lucrărilor de 41.7 mil lei, fără TVA.

Lotul 2 km (24+000 - km 36+000) Calea 1 şi 2, tot în lungime de 12 km, va fi executat de S.C. SAGA BUSINESS CONSTRUCT S.R.L, la o valoare a lucrărilor de 44.9 mil lei, fără TVA.

CNAIR SA