COD GALBEN: 30-03-2020 ora 14 Intre 30 martie, ora 22:00 - 01 aprilie, ora 10:00 se va semnala ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă local consistent, temporar viscol în zona montană înaltă in ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă local consistent, temporar viscol în zona montană înaltă; COD GALBEN: 30-03-2020 ora 13 Intre 13:00 si 17:00 se va semnala intensificări locale și temporare ale vântului, cu rafale de 55...60 km/h. in Județul Botoşani, Județul Suceava, Județul Iaşi;

Circulaţia rutieră a fost redeschisă pe DN 65C între Craiova şi Bălceşti (judeţul Vâlcea), între km 5+500 şi km 40+000.

Astfel, la această oră, nu mai sunt închise circulaţiei rutiere din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile sectoare de drum naţional.

Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervenţiile Regionalelor CNAIR puteţi vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

CNAIR S.A.