COD GALBEN: 26-02-2020 ora 10 Intre 27 februarie, ora 11:00 - 27 februarie, ora 21:00Zone vizate se va semnala 27 februarie, ora 11:00 - 27 februarie, ora 21:00Zone vizate COD GALBEN: 26-02-2020 ora 11 Intre 11:00 si 14:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală ce vor atinge 80...90 km/h viscolind și spulberând zăpada. in Județul Maramureş, Județul Cluj, Județul Bistriţa-Năsăud;

COMUNICAT DE PRESA

Teatru de păpuşi pentru copiii internaţi în spitalele bucureştene!

Primăria Capitalei, prin Biblioteca Metropolitana Bucureşti, împreună cu Asociaţia Taxiul cu Bomboane, readuce zâmbetele copiilor internaţi în spitalele bucureştene!

În cadrul proiectului "Dincolo de ziduri", Teatrul de păpuşi "Licurici" al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti şi Asociaţia Taxiul cu Bomboane vor susţine reprezentaţii de teatru şi lectură în faţa celui mai pretenţios şi mai sincer public - copiii - începând din 18 februarie, în trei spitale bucureştene.

Astfel, pe parcursul anului, în fiecare zi de marţi, teatrul de păpuşi poposeşte la Spitalul Clinic de Copii Dr. "Victor Gomoiu", în fiecare miercuri la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu", iar joia la Centrul de Recuperare pentru Copii "Dr. Nicolae Robănescu".

"Licurici" este singurul teatru de păpuşi din cadrul unei biblioteci de interes public, care, de mai bine de 40 de ani, bucură mai multe generaţii de copii.

Aceeaşi misiune o are şi Asociaţia Taxiul cu Bomboane care din anul 2012 s-a implicat in diverse acţiuni caritabile de notorietate precum: "Seara de Poveste", "Pui de Pernă pentru Pui de Om", "Ciorăpelul cu Bomboane", "De Vorbă cu Delfinii".

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti, care facilitează accesul la informare şi lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziţia publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureştiului, BMB contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii.

Direcţia de Presă