Buletin Informativ

Gelozia i-a adus o amendă de 400 de lei

Un bărbat a fost sancţionat de către jandarmii din Câmpeni ieri, 13 februarie, a.c., pentru că a adresat injurii şi expresii jignitoare unei alte persoane.

Totul a început de la faptul că, bărbatul de 46 de ani din Câmpeni, văzând că, concubina acestuia nu era acasă, a tras concluzia că ea se afla la alt un bărbat din aceeaşi localitate, ce locuia pe o altă stradă. Nu a aşteptat să i se confirme temerea, care de altfel nu s-a confirmat şi s-a dus către "vinovat" căruia i-a adresat injurii şi expresii jignitoare, fapt pentru care acesta a solicitat intervenţia jandarmilor.

Bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 400 de lei pentru "săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora", conform Legii 61/1991.

Compartimentul I.R.P.P.