COD GALBEN: 24-02-2020 ora 11 Intre 24 februarie, ora 18:00 - 24 februarie, ora 23:00Fenomene vizate se va semnala 24 februarie, ora 18:00 - 24 februarie, ora 23:00Fenomene vizate COD GALBEN: 24-02-2020 ora 18 Intre 18:00 si 23:00 se va semnala intensificări locale ale vântului, cu rafale ce vor depăși 55...60 km/h, izolat 65-70 km/h pe litoral și în deltă. in Județul Constanta, Județul Tulcea;

CNAIR continuă montarea de atenuatori de impact pe drumurile naţionale

Astăzi, 14.02.2020, CNAIR montează antenuatori de impact pe DN 7 (km 239+000 - km 239+400), localitatea Râul Vadului,

Montarea atenuatorilor de impact este foarte importantă deoarece va conduce la diminuarea efectelor accidentelor rutiere. În cadrul Acordului Cadru semnat de CNAIR, în următorii 4 ani se vor achiziţiona atenuatori, ce vor fi montaţi pe toate zonele necesare sporirii siguranţei rutiere.

Alte sectoare strategice de drum naţional pe care s-au montat atenuatori de impact, au fost:
- DN Centura Bucureşti - Breteaua de ieşire spre DN 7 - km 64+200
- Breteaua de ieşire spre DN 7 - km 64+500
- DN 2 - km 51+000 - sensul Bucureşti - Buzău
- DN 2 - km 51+900 - sensul Buzău - Bucureşti

Atenuatorii de impact montaţi de către CNAIR SA până acum şi-au dovedit rolul eficient de a proteja pasagerii vehiculelor în momentul părăsirii drumului şi ciocnirii cu un obiect rigid aflat în afara părţii carosabile.

Reamintim că astfel de atenuatori de impact au fost montaţi si în anumite puncte de pe autostrăzi, după cum urmează:
- A2 - staţia de taxare Feteşti
- A2 - km212+000, Calea 1