COD GALBEN: 27-02-2020 ora 11 Intre 28 februarie, ora 09:00 - 29 februarie, ora 11:00 Zone și fenomene vizate

Gabriela Podaşcă, purtător de cuvânt Pro România: PNL taie bani de la cele mai vulnerabile categorii şi joacă viitorul acestora la ruleta rusească

Una câte una, promisiunile lui Orban devin piatra de moară a executivului PNL. #GuvernareaFake nu doar că taie bani de la cele mai vulnerabile categorii, dar şi joacă viitorul acestora la ruleta rusească. N-au bani pentru copii, n-au bani pentru bătrâni, au doar posturi călduţe pentru băieţii de partid. Au făcut din dublarea alocaţiilor un subiect de auto-victimizare, dând vina pe opoziţie că le fură banii din buget, de parcă ar vorbi despre puşculiţa partidului, nu a statului. Au promis pensii mai mari, dar acum spun că n-au bani. Ar fi cazul să ne spună PNL spre ce altceva redirecţionează fondurile prevăzute deja la buget în acest sens. Aceasta nu este o guvernare slabă, este o guvernare falsă, un atac la siguranţa cetăţenilor. Este cel mai mare exerciţiu de laşitate al unui partid care nu şi-a asumat nimic, ci joacă un teatru prost din care îşi imaginează că va ieşi câştigător la urne, după eventuale anticipate.

19.01.2020
Comunicare Pro România