COD GALBEN: 27-01-2020 Intre 07:00 si 08:00 se va semnala ploaie care izolat favorizează depuneri de polei in Județul Arad, Județul Timiş; COD GALBEN: 27-01-2020 Intre 06:35 si 08:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Buzău, Județul Călăraşi; COD GALBEN: 27-01-2020 Intre 06:30 si 09:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m in Județul Covasna, Județul Braşov, Județul Harghita; COD GALBEN: 27-01-2020 Intre 05:00 si 10:00 se va semnala local ceaţă care determină scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea;

CONSILIUL CONCURENŢEI ANALIZEAZĂ PRELUAREA SABON HOLDINGS SRL DE CĂTRE LABORATOIRES DE BIOLOGIE VEGETALE YVES ROCHER

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care compania Laboratoires de Biologie Vegetale Yves Rocher intenţionează să preia Sabon Holdings SRL.

Grupul Rocher produce şi comercializează o gamă largă de produse cosmetice, ce include produse de îngrijire a feţei şi îngrijire corporală, îngrijire a părului etc. Mărcile de produse cosmetice deţinute de Grupul Rocher sunt prezente şi pe piaţa românească.

Yves Rocher Romania S.R.L., filială a Grupului Rocher, vinde produse Yves Rocher atât în magazinele sale fizice dedicate, precum şi on-line, prin comandă prin poştă şi vânzări directe.

Sabon Holdings S.R.L. comercializeză numai produse sub marca Sabon, atât prin intermediul unor magazine fizice dedicate, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Galaţi, Ploieşti, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Sibiu, precum şi on-line. Compania Sabon are ca obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul al produselor cosmetice şi de parfumerie, în magazine specializate.
În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Ianuarie 2020
Biroul de Presă